Tööleping + töötasu

Sasipea tiimi liikmetel on tööleping.
Kindel töötasu + tulemustasu.

Kollektiiv

Enesearendamisele motiveeritud töökollektiiv.

Keskkond

Uues salongis on põrandapinda üle 100 ruutmeetri. Ilus vaade emajõele. Suur puhkeruum. Meestele eraldi töökohad. 4 + 2 töötooli.

Enesetäiendus

TASUTA koolitused + kaks korda aastas La Bioesthetique trendikoolitus.

Brändid millega töötame

Juuksurisalong + Barber

Salongis on eraldi kaks kohta barberile ja neli kohta juuksurile.

Boonus

Kord kuus ilupäev töötajatele.

Salongi asukoht

Uus salong on aadressil fortuuna 23, Tartu.

Tiimi liikmeks saate kandideerida, kui saadate meile oma cv, motivatsioonikiri teemal “Miks just Sasipea?” ja tehtud töödest kolm pilti, mis iseloomustab sind, kui juuksurit.

kirju ootame info@sasipea.ee

Liisa

Liisa

Mina olen Sasipea tiimis, kuna ma saan olla mina ise. Erinevad võimalused areneda oma erialaselt ning kasvada isiksusena, annavad iga päevaga aina rohkem enesekindlust ja töötahet. Samuti on minu jaoks oluline meie sujuv koostöö ja kokkuhoidev kollektiiv.

Sasipea tiimiga liitunud 2016.a novembris.

Rutt

Rutt

Mina olen osa Sasipea tiimist, sest mulle meeldib areneda ja mitte ühe koha peal tammuda. Sasipea pakub mulle uusi ja huvitavaid väljakutseid ning hoiab käärid soojas ka väikse lapse kõrvalt. Olen osa ühest super toredast ja töökast tööperest!

Sasipea tiimiga liitunud 2018.a veebruaris.

Kaubi

Kaubi

Mina olen Sasipea tiimis, sest Sasipea tiim on inspireeriv ja toetav. Arutelud juuksureid puudutavatel teemadel on sisutihedad ja õpetlikud. Igalt ühelt on midagi õppida.

Sasipea tiimiga liitunud 2016.a novembris.